Sałatka z czerwoną fasolą, pomidorkami koktajlowymi i miodowym dressingiem

salatka-z-czerwona-fasola-pomidorkami-koktajlowymi-i-miodowym-dressingiem

Fasolę odsączamy z zalewy i przepłukujemy wodą na sitku. Pomidorki kroimy na połówki. Wykładamy na talerze Mix Fit&Easy Immuno. Posypujemy fasolą, cebulą pokrojoną w piórka, dodajemy pomidorki.

Dressing: mieszamy oliwę, miód, sok z cytryny, sól, pieprz i listki tymianku.
Sałatkę polewamy dressingiem i posypujemy parmezanem.

Smacznego

Ilość porcji: 2

Składniki:
1 opakowanie mixu Fit&Easy Immuno

szklanka czerwonej fasoli z puszki
ćwierć czerwonej cebuli

kilka pomidorków koktajlowych

dwie łyżki startego parmezanu


Dressing:

6 łyżek oliwy z oliwek

łyżeczka miodu

2 łyżki soku z cytryny
kilka gałązek świeżego tymianku

sól i pieprz do smaku