Sałatka z czerwoną fasolą, pomidorkami koktajlowymi i miodowym dressingiem
Fasolę odsączamy z zalewy i przepłukujemy wodą na sitku. Pomidorki kroimy na połówki. Wykładamy na talerze Mix Fit&Easy Immuno. Posypujemy fasolą, cebulą pokrojoną w piórka, dodajemy pomidorki.
Dressing: mieszamy oliwę, miód, sok z cytryny, sól, pieprz i listki tymianku.
Sałatkę polewamy dressingiem i posypujemy parmezanem.
Smacznego
Ilość porcji: 2
Składniki:
1 opakowanie mixu Fit&Easy Immuno
szklanka czerwonej fasoli z puszki
ćwierć czerwonej cebuli
kilka pomidorków koktajlowych
dwie łyżki startego parmezanu
Dressing:
6 łyżek oliwy z oliwek
łyżeczka miodu
2 łyżki soku z cytryny
kilka gałązek świeżego tymianku
sól i pieprz do smaku